BIEREN EN WIJNEN

In onze knusse winkel kun je kiezen uit  verschillende Belgische bieren! Naast deze bieren hebben we ook een uniek regionaal bier: de Onrooise Tripel uit Boxtel. Ook vele keuze uit andere speciaalbieren van brouwers uit Brabant en andere provincies in Nederland. We stellen voor jou speciaal naar wens een bierpakket samen of kies uit een van de reeds bestaande bierpakketten. Cadeaupakketen, relatiegeschenken, kerstpakketten voor welke gelegenheid dan ook.

 

BIERFLES MET EIGEN ETIKET

Persoonlijke fles bier met tekst 

Verkrijgbaar in onze winkel `t Goei Leven, Stationsstraat 9 Boxtel  Flessen blond bier met etiket Gefeliciteerd, Voor jou, geslaagd, 50 jaar, Abraham, Groeten uit Boxtel, Bedankt en etiket met de aangeleverde tekst.  33cl en 75cl. Vraag in de winkel in de Stationsstraat 9 naar de mogelijkheden.

WIJN

In de winkel in de Stationsstraat 9 in het Brabantse Boxtel is altijd een goede keuze te maken uit een assortiment mooie wijnen. Los verkrijgbaar of fraai verpakt in geschenkverpakking, geschenkkist of folie. Natuurlijk is het ook mogelijk een fles wijn te combineren met een van de andere producten uit onze winkel.