Bieren & Wijnen

In onze gezellige winkel heb je een ruime keuze aan verschillende Belgische bieren! Naast deze heerlijke bieren hebben we ook een uniek regionaal brouwsel: de Onrooise Tripel uit Boxtel. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment aan andere speciaalbieren.

We bieden de mogelijkheid om speciaal voor jou een bierpakket samen te stellen, helemaal naar jouw wensen. Je kunt ook kiezen uit onze bestaande bierpakketten. Of je nu op zoek bent naar cadeaupakketten, relatiegeschenken of kerstpakketten, wij hebben voor elke gelegenheid iets passends in huis.

BIERFLES MET EIGEN ETIKET

Persoonlijke fles bier met tekst 

Verkrijgbaar in onze winkel `t Goei Leven, Stationsstraat 9 Boxtel  Flessen blond bier met etiket Gefeliciteerd, Voor jou, geslaagd, 50 jaar, Abraham, Groeten uit Boxtel, Bedankt en etiket met de aangeleverde tekst.  33cl en 75cl. Vraag in de winkel in de Stationsstraat 9 naar de mogelijkheden.

WIJN

In onze winkel, gelegen aan de Stationsstraat 9 in Boxtel, vind je altijd een uitgebreide selectie van prachtige wijnen. Of je nu op zoek bent naar losse flessen of naar fraai verpakte geschenkverpakkingen, geschenkkisten of folie, wij hebben het allemaal. Bovendien bieden we de mogelijkheid om een fles wijn te combineren met een van de andere producten uit ons assortiment.